OUD-LEERKRACHTEN BEZOEKEN NIEUWE SCHOOL

Naar goede jaarlijkse gewoonte werden de oud-leerkrachten van de vrije basisschool Sint-Mauritius uitgenodigd voor een gezellige ontmoeting. Het werd een hartelijk weerzien onder collega’s waarvan velen nog in de vroegere meisjes- en jongensscholen in Bilzen-Centrum hadden les gegeven. Talrijke herinneringen werden dan ook opgehaald. Heel bijzonder dit jaar was de ontvangst in het gloednieuwe schoolgebouw aan de Kloosterwal. De mooie klaslokalen uitgerust met het nieuwste didactisch materiaal konden op de goedkeuring rekenen van de vorige generatie lesgevers. Het functionele gebouw met bijhorende nieuwe sporthal werd op bewonderende blikken onthaald. Afsluitend werd een bezoek gebracht aan de nieuwe schoolbibliotheek in het voormalige klooster. ’Een juweeltje!’, was de unanieme mening. Met lekkere koffie en Bilzerse taart werd de namiddag afgesloten. De oud-leerkrachten besloten eensgezind: de school is in goede handen!

9.240 reacties