THIBAUT COURTOIS OP BEZOEK IN ONZE SCHOOL!

Niemand minder dan onze nationale doelman Thibaut Courtois kwam afgelopen dinsdag op bezoek in onze school! De keeper van topclub Chelsea en van onze Rode Duivels liep nog even langs vooraleer hij naar het WK vertrok in Rusland.

Je hebt niet alle dagen een wereldster op bezoek! Dinsdag, 12 mei zal dan ook een historische dag blijven voor onze school. Oud-leerling Thibaut Courtois kwam nog even dag zeggen vooraleer hij – laten we het hopen – straks de wereldbeker pakt met de Rode Duivels in Rusland. Na veertien jaar werd het een blij en hartelijk weerzien met onze internationale sportheld!

De klas van meester Tom was even de drukste perszaal van het land toen journalisten van binnen- en buitenland zich verdrongen voor een foto of quote van de topkeeper.
Op het bord stond: ‘Thibaut kan de bal lezen’. Op de klasmuur zette de grote doelman zowaar zijn handtekening!

Daarna toonde Thibaut nog even zijn balvaardigheid op het voetbalpleintje van de school onder luide aanmoediging van ruim 400 supporters.

Meester Erik overliep nog even het laatste rapport van het zesde leerjaar van onze nummer één. Thibaut verklapte dat de turnlessen toch wel zij voorkeur hadden.
En voetballen tijdens de speeltijden natuurlijk!

Namens de school overhandigde directeur Karin Hamaekers een mooi souvenir aan Thibaut Courtois: een prachtige collage van klasfoto’s van zijn zes jaar in de Sint-Mauritiusschool.

Veel succes, Thibaut en hopelijk tot snel!